Garantili YouTube Shorts Kanal Kasma Eğitimi Şuan Fırsat indiriminde sadece 2.500 tl sayılı kişiye 2 gün boyunca.
Evet dostlar uzun süredir youtube ile ilgileniyorum kendime ait bir çok kanal var ve birçok kanal kasıp forumda 1000 abone ve üzeri olarak satmaktayım.
Sizlerde ister kendiniz kanallar kasıp para kazanmanızı açıp kazanabilirsiniz isterseniz ek olarak kanal kasıp sürekli satabilirsiniz 1000 aboneli kanalın minimum satış fiyatı 800 tl den başlıyor her şekilde kazanç elde edebilirsiniz.
Sizlere garanti veriyorum her şekilde organik yabancı kitle abone izlenme kasabıleceksınız bu eğitim ile zarar etme şansınız yok bunu garanti ediyorum.
İsterseniz para kazanması açık bir kanalınızı çevirerek para kazanmaya başlayabilirsiniz.
Eğitim İçeriğinde Olanlar ;
* Sizlere Kategoriler Veriyorum ve Ana kategorinizi de seçip belirtiyorum.
* Hem video hemde isterseniz anydesk ile bağlanarak eğitimi veriyorum.
* Para kazanabileceğin abone kasabılecegınizi hemde garantili şekilde sizlere anlatıyorum ve veriyorum.
* Nasıl videolar üreteceğini öğretiyorum çok basit hiçbir şekilde eğitim harici para harcamıyorsunuz ve oldukça basit.
* Nasıl onlarca kanal yapacağınızı gösteriyorum bu sayede onlarca yüzlerce kanal yapıp kasıp satabilir yada kullanabilirsiniz öğreniyorsunuz.
* Kanalının en ince ayarlarına kadar nasıl yapacağını gösteriyorum.
* Birebir destek sağlıyorum her türlü sorularınızı cevaplıyorum.
* Ve yurtdışı odaklı gösteriyorum türk kanallarda 1 dolar kazanacakken yurtdışında 2-3 dolar kazanıyorsunuz.
Eğitim fiyatı Normal şartlarda 7.000 TL oldu kontenjan bitti asıl konumuzda ama şuan bu konuya özel sınırlı sayıda 2.500 TL
Bu denli sağlam bir eğitimi e-book gibi şeylerle karıştırmayın tamamen garantili bir eğitimdir.
İletişim Whatsapp ;
https://wa.me/38268908829