Merhaba,

Dün para çekememe konusunda bir konu açmıştım. Konuda 2. bir mesaj atamadığım için fikir almak adına yeni bir konu açıyorum.

Binance müşteri temsilcisi ticaret yaptığımıza dair kanıtlar istiyor. İlk başta web sitesi yaptığımızı söylemiştik.

Riske atmamak için mantıklı yorumlar istiyorum. Gönderim yapan hesap sanırım şüpheli işlemlere takılan bir hesap. Parayı gönderene şu an ulaşamadığım için istenen bilgiler elimde yok.

Konuşma kayıtlarından hesabı gönderen kişinin adı soyadı ve borsası da isteniyor.

Müşteri temsilcisine bunun bir ticaret olduğunu, karşı tarafı tanımadığımızı söylemize rağmen yine aynı bilgiler isteniyor.

Gelen para önemli değil ama içeride olan yatırımlık coin bakiyesi kabarık. Ben kuzenimin hesabında 5000 dolar var sanıyordum ama daha yüksek bir tutar içerideymiş. Normalde bu hesapta transfer işlemi yapılmıyor. Yalnızca alım satım işlemleri için kullanıyorlar.

Gönderen hesap bilgilerinin elimde olmadığını, alamadığımı söylemem hesabı riske atar mı iyice? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce?

GÜNCELLEME

Zor oldu ama ikna edip kaldırabildik incelemeyi.