Hocam, şimdi ek kovuşturmaya yer yoktur demek birden fazla kişinin takipsizlik alması demek adı üzerinde ek kelimesinden geliyor. Yabancılara ek kyok verilmiş, kaç adet yabancı olduğunu bilmiyorum ama birden fazla yabancı olduğu kesin. Bir diğer husus ise soruşturma halen devam etmektedir, diğer kişiye kyok vermediğine göre büyük ihtimalle davaya dönecektir ve ağır ceza mahkemesinde görülecektir. Kamu davası olursa, siz ifadenizi geri çekseniz bile yargılama devam eder çünkü kamu davasında davacı olan bizzat k.h ( kamu hukuku) olduğu için yargılama devam eder.
Allah razı olsun elinize sağlık detaylı yorumunuz için. 2 yabancı vardı hocam sanırsam o da iki +90 numarayla konuştuğum için. Şimdi benim anlamadığım sadece iban sahibinin kalmasi gerekirken orada "diğer şüphelilerin eylemi" yazmakta bu da birden fazla kişinin olduğuna işaret ediyor sanırım. Artı ben mesela zararımı orada tazmin etseler ben şikâyetimi çeksem dava düşer değil mi hocam? Parayı aldıktan sonra ceza almasınlar benim yüzümden.