AFNaNTiK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam anlamak istediğim, satıcı ile uzun soluklu bir çalışmanız var size doğrudan mı öyle bir tavır sergiledi? Onu da geçtim şu ana değin hep önden attı iseniz eğer satıcı ona alışmışta olabilir, o gün farklı olmuştur, o da doğrudan "Yatır" demiştir.

Ayrıca hocam şu ana değin hep önden yatırıyor iseniz eğer parayı o gün neden yatırmadınız ki acaba? Bir durum mu vardı?

Ayrıca bir durum vardı da, yaklaşımı neden ona göre yansıtmadınız satıcıya hocam?
söyleyeyim; müşterim vardı onunla ilgileniyordum. hocam bahsettiğimiz 250 lira yani yapabileceğimiz en küçük ticaret. şunu dese "tamam kargonu hazırladım akşam çocuklar bırakır" eyvallah ben zaten gün içerisinde gönderirim fakat "parayı yatır" cümlesi iki kez üst üste söylenince doğal olarak eski ticari ilişkimizden dolayı sinirlendim. ola ki yatırmadım zaten devam eden bir ticaretimiz olacak haftada 2 kez uğruyorum oraya neredeyse "geçen bir ürün göndermiştik hesaba yazdım haberin olsun" demek yerine "parayı yatır" demek sizce de itici değil mi