Daha öncesindede bu konuyla ilgili çok bilgi sundum. Bugün bi arkadaş ulaştı bana üretim yapmaya çalıştığını fakat sürekli flag yediğini belirtti kontratı incelediğimde TRON ağında USDT kısatlması ile token basmaya çalışıp sürekli flag yemiş

Açık söylüyorum iyi dinleyin. TRON ağında flash üretimi yapılabilir fakat ismi kısaltmayı USDT yapınca oto flag yersiniz. U SD T veya US D T gibi araya boşluk bırakarak yapabilirsiniz ama buda işe yaramaz.

USDT kısaltması ile token üretimi yapmak basittir. Fakat önemli olan bunu listeletme aşamasıdır. Ve bu kısaltma ile sonuç hep hüsran olacaktır.

Gelelim flash token üretimi ne kadar sürede biter ve hangi aşamalardan geçmesi gerektiğine...

1- İlk başlangıçta kontratı yazarken gidip chat gpt açıp bana şu tokenin kodlarını yaz diyip hemen kopyalar remixten deploy ederseniz hoppa diye sevinmeyin silip çöpe atın. Kontratı flash loan destekli ve listeleme aşamalarında bana engel çıkarırmı çıkarmaz mı diye manuel yazın. Örneğin ben bi token yazınca tokenin kontratıne güven vermeyen özellikler eklersem listelemeden sorun yaşarım diye düşünün.

2- kontratı yazdık temiz sorunsuz okeyledik diyelim deploy ettikten sonra eğer aşamaları bilmiyorsanız hemen gidip likidite eklemeyin.

3- deploy sonrası holders ve transfer aşamasına geçin ama bunu yaparken bazen izliyorum yapay zekadan destek alıp yapmaya çalışanları airdrop çekiyorlar yapmayın şu hatayı. listeletmeye çalışırken sahtekarlık die algılanıp flag yer ödediğiniz TWT ile kalırsınız sonra sil baştan tekrar holders ve transfer sayısını orj yükseltin yazılımcı arkadaşlar bu alanda bahsettiğimi anladı bile veya blokchain alanında tecrübe sahibi arkadaşlar nasıl yapacağını çok iyi biliyor. her zaman doğal olun. çünkü aynı saniyede binlerce cüzdana airdrop çekip holders arttırmak sadece boşa zaman kaybıdır.

4- sosyal medya tabanı oluşturun bu önemli bi faktör liste ve başvurularda sorulacak gidip bot takipçi vs yapmayın 2 günlük açtığın hesaba bot basıp iki paylaşımla panelden beğeni flan çekince bu adamlar ahmak deil anlıyor yani eski ve aktif hesaplar kullanın veya içerik üreticilere ödeme sağlayıp paylaşımınızı sağlatın.

5- deploy tamam medya tamam web site tamam holders tamam geçtik likidite eklemeye mümkünse 1000 dolar altı koymayın havuza ciddi manipüle edilebilir.

6- likidite aşaması geçti işlem hacmi vs durumları atlatın. daha sonra gecko cmc gibi başvuru çekin trustu mümkünse en sona bırakın.

7- logonuzu yaparken boyut ve copy olmamasına dikkat edin manuel kendiniz tasarlayın zaten white papere çekeceksiniz kendiniz ayarlayın logonuzu güzel bir uyumla formatı png yaparak tasarlayın .

8- daha sonra gözlemleyin baştan sonra fakat ürettiğiniz tokende yaptığınız çalışmalarda bu tokenin ciddi bir kitlesi oldugu izlenimi olmadan başvuruya geçmeyin ve gt skorunu 70 üstü tutmaya çalışın veya minimum 50 olsun ki veri akışı sağlasın.

9- daha çok anlatacak şey varda bu kadarıyla kalalım. daha önce ve aktif üretim desteğine devam ediyorum elimde var kalan bi miktar telegram profilimde mevcut fakat talebe göre istenen isim ve tasarıma göre sağlıyorum sürekli.

10- umarım herkes kalbinin ekmeğini yer azıcık olsun faydam olduysa ne mutlu bana aman bu sektörde çok kalpazan var kanmayın yazıksınız. sağlıcakla kalın

sorularınız için whatsap ve telegramım profilde arama yapmayın mesaj atın bildiğim konuysa seve seve yardımcı olurum değilse zaten belirtirim.