Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, gerçekten 1700 TL için böyle bir durumla karşılaşmanız çok üzücü onun haricin de sizinde bu işin peşine düşüp suç duyurusun da bulunmanız daha da üzücü. Gerçekten kim uğraşıyor bu paralar için vs diyordum, hep merak etmişimdir. Tebrik ediyorum sizi ama umarım adalet yerini bulur.
Merhaba arkadaşlar selam, bir sorum olacak. 2024 ağustos'ta dolandırılma vakası yaşadım 1700 tl civarında, sonrasında savcılığa şikâyette bulundum. Iban numarasına para gönderdiğim kişi T. H. adında bir kızdı. Her neyse savcılığa ekran görüntülerini verdikten sonra iki kağıt verdi. Birinde cep telefon numaralarının kime ait oldugunu, diğerinde ise T. H. İban numarasına dolandırıcılık iddiasıyla para göndermem hakkınaydı. Her neyse şimdi o telefon numaralarının sahibi yabancı çıktı. Şimdi ek kyok kararı aldım. Bu bütün soruşturma kapandı anlamına mı geliyor, yoksa yabancı şahıslar mı kurtuldu mu demek oluyor? Çünkü para gönderdiğim kişinin ismi yazmamakta. Yardımcı olursanız sevinirim, bilgi sahibi değilim.