Merhaba arkadaşlar, bundan 10 yıl önce sebebini bilmediğim bir politikadan dolayı adsense hesabım banlanmıştı, yapılan itirazlar neticesinde banı kaldırmamışlardı.

Birkaç gün önce aklıma geldi adsense hesabıma girdim, sanki yeni mail ile sıfırdan adsense hesabı açıyormuşum gibi bir ekran karşıladı, normalde ara ara kontrol ederdim hesaba direk giriş yapıp hesabın banlı olduğu yazardı.

Yeni bir adsense hesabı oluştur diyerek ilerledim, merak ettim elimdeki sitelerden birisinin rastgele alan adını yazıp bıraktım, dünden beri adsense mail atıyor "Bilgilerinizi doğrulayın ve para kazanmaya başlayın" diye... Anlayacağınız hesabımın 10 yıl sonra banı kaldırılmış, daha önce böyle bir makaleye veya konuya hiç rastlamadım oldukça şaşırdım ve sevindim, şaşkınlığımı sizinle paylaşmak istedim belki başınıza gelmiştir, belkide normal bir durumdur siz biliyorsunuzdur ama bana tuhaf geldi. Googlenin ücretli hizmetlerini kullanıyorum Google One, Google Workspace gibi acaba bundan mı güzellik yaptı, yoksa toplu af mı oldu yada ban olayında zaman aşımı süresi 10 yıldır...