Merhaba sahibinden üzerinden kazalı araç buldum 2017 model araç sahibi ile konuştum anlaştım aracı görmeye gittim Ankara Şaşmaza araç kapaortaci ile galerinin arasındaydi arabayı gördüm beğendim aracın güncel fiyatı ortalama 1M CİTİR HAsarli 550 bin TL idi telefondan karşıdan arandım notere geçmemi vekalet vermemi söylediler vekaleti verdim tekrar arandım autogong diye biryerden araci almam için önce 150 bin para atmami ardından kalan parayı atmami söylediler 150 bini attım vekalet le aracı ustume gececek dediler ibandan parayı atarken numara yazmamisim oyuzden iptal için 30 bin daha istediler attım sonra 30 bin iade olacağını söylediler
Türkiye sigorta diye biryerden belge attılar iade belgesiymiş
Autogong araç ödenecek belgesi attılar noterdeki memura dedim napiyim vekalet verirken alıma vermiştim bunlar beni tekrar aradılar Para yanarmis aracı almamız lazımmış noterde mesaj geldi adınıza işlem gerçekleştiriliyor diye 400 bin attım bunlara sonra 😁 tekrar aradılar araç üzerinize geçti diye sonra autogong kurtarıcısı araci daha e devletten bakamadan abi dedi aracı indirimli götürelim şöyle böyle ücreti gönder yukleyim tamam dedim araclarima girdim araç yok numarayi geri aradım engellemisler şaşmazda karakola gittim hemen memur bey bana şaşmazda sasirtirlar sizi dedi bize 550bin yakın paramız gitti autogong şirketine ulaştım internetten IBAN bize ait değil şahıs ibani olmaz dediler napabilirim daha fazlada param gidebilirdi en azından ucuz yirttik diyorum ama parayı geri alma şansımız yokmudur savcılık her yerde şikayetim var sonuç bekleme dediler yaşayan varmı başka tek benmiyim kolay gelsin 550 + 30 muş