Bu gence ne işi önerirsin
Lütfen bir şey satmak için yazmayın uzun yıllar sürdüreceğim realden veya buradan ek kalıcı iş fikirlerinize ihtiyacım var amacım kazançlarımı askerlik zamanım kadar toplamak askerlikten geldikten sonra kendi işimi yapmak o zamana kadar ne iş önerirsiniz
Misal A101 e gittim lise mezunu istiyor ama asgari ücret veriyor parayı küçük görmüyorum tabi ama yani lise okuyan bitirmiş olan biri neden asgari ücrete razı olsun saate gelirsek asgari ücret 8 saate ve haftalık 40 küsür saate denk geliyor o gibi yerlerde 10 saat bazen 12 yi geçer ve 10 günde 1 tatil
Önüm çok açık fikirlerinizi bekliyorum bu yazıyı okuttuğum için kusura bakmayın
Öncelikle asgari ücret vasıfsız kategorisindeki çalışanlara verilen ücrettir. Lise mezunu seviyesi ise buna karşılık gelir. Ha tabi bir işte ustalık belgeniz varsa o ayrı bir durum. Benim size tavsiyem TIG kaynağı konusunda sertifika ve deneyim kazanmanız yönünde olur. Özellikle makine, tersane, ekipman üretimi yapan yerler ile boru kaynağı işleri, proje montaj işleri gibi alanlarda çok çok iyi paralar kazanılabiliyor. Bugün itibariyle günlük yevmiye şantiye işlerinde 15k ile 20k arasında değişiyor.