Bu haklı bir bakış açısı ve haklı bir yorum bununla ilgili bir şey diyemem ama diğer yorumlarda elmayla armut karıştırılmıştı onun için yorum yaptım ben de. Yine de videodaki arkadaş genç bir arkadaş ve ben böyle böyle bir sorun yaşıyorum diyerek paylaşmış. Tekrar söylüyorum yakınmış ve geçmiş, bir propaganda, yaşadığı yeri kötüleyen ne bileyim bu benim kültürüm siz rezilsiniz, benim kültürümü dikkate alacaksınız gibi dayatmalar yok. Sadece çok zorlanıyorum demiş ve paylaşmış buna da Allah başka dert vermesin kardeş giderken sürpriz miydi bu durum sana diyip geçilebilir. Yok sen nasıl müslümansın vay sen nasıl öyle giyinirsin sen nasıl böyle davranırsın demek bambaşka şeyler
galiba karşınızda münakaşaya girdiğiniz insanların da demek istediği dini işine geldiği gibi kabul etmek ve görmek mesela dini bu şekilde her noktasını, haramını, ziyanını düşünecekse tam olarak müslüman olarak görülebilmesi için giyim / kuşamına da dikkat çekmek istenmiş olabilir.
hani namaz kılmaz, abdest almaz ama ramazanda 30 gün aralıksız oruç tutar ya bazı kişiler onun gibi bir durum.
çok karmaşık geliyor bana iki tarafın da savunduğu konular yada propagandaları, çok anlaşılmıyor çünkü iki tarafın da eksiği var münakaşa edenler olarak.