Karşı tarafın ne iş yaptığı konusunda pek bilgim yok. İş verdi işi yapıyorum doğal olarak net bir şey diyemiyorum o kısma. Peki böyle bir durumda ne yapıyor Binance?
Hocam binance trye çekme talebinden sonra oldu yazmışsınız yanlış anlamadıysam.
1- Paranın geldiği hesap problemliyse max 1-2 güne sonuçlanır case. Size bir şey olmaz.
2- Binance tr ile ilgili problem olabilir. Muhtemelen gelen parayla/hesapla ilgili bir durumdur. Ne olduğunu bilmiyorum ama eğer Masak yada devletle ilgili bir durum yoksa çözülür. Binance devletlik bir olay yoksa kolay kolay paranın üstüne yatabilecek bir firma değil.Rahat olun.
Her zaman çevreme söylerim. 1-Ana işlemleriniz için kullandığınız hesaba tanımadığınız hesaplardan para almayın.Yan hesaplara alıp transfer edin. 2- Paranızı toplu tek borsada tutmayın birden çok borsaya ayırın. Belki kuzeninize iletirseniz daha dikkatli olur.
Daha önceden bende aynı blokeyi yedim. Para aldığım cüzdan uluslararası dağıtıcı bir firmaydı. Dolandırıcısına ite kopuğa para gönderen bir hesaptı. Benlik bir şey olmayınca 1-2 gün sonra açıldı.