Güzel olmuş elinize sağlık, biraz daha geliştirilebilir diye düşünüyorum ben.
Evet hocam daha geliştireceğiz. Teşekkür ederim. 🙏
Merhaba,
Genel görünümü oldukça başarılı buldum. Sadelik ve minimalizm konusundaki yaklaşımınızı takdir ediyorum, ben de benzer bir bakış açısına sahibim.
Ancak bazı bölümlerin biraz fazla sade kaldığını düşünüyorum. Geliştirme adına birkaç önerimi paylaşmak isterim:
Header bölümünde yer alan Jae Akademiye Hoş Geldiniz başlığı arka planda bir slider ile desteklenirse, sayfa daha dolu ve etkileyici görünebilir. Bu aynı zamanda eğitimin ciddiyetini de yansıtacaktır.
Eğitim isimlerinin bulunduğu kutuların arkaplanında, ilgili eğitimle alakalı görseller kullanılması görsel bütünlüğü artırabilir.
Anasayfanın alt bölümüne, hizmet alan kullanıcıların yorumlarının yer aldığı bir carousel slider eklenmesi güven açısından etkili olabilir.
Ayrıca eğitmenlerin tanıtıldığı ve profil sayfalarına yönlendirme sağlayan bir alan eklenmesi kullanıcı deneyimini güçlendirebilir.
Bu geliştirmelerle sitenizin daha profesyonel ve etkileyici bir yapıya kavuşacağına inanıyorum.
Şimdiden emekleriniz için başarılar dilerim.
Önerilerinizi dikkate alacağız hocam ama şöyle bir sorunumuz var admin panelin işleyişini oturamadım. Orada yaptığım düzenlemeler web sitesine işlenmiyordu ve 6000 den fazla eğitim programımız vardi, bunları tek tek görsel ve açıklama ile eklemek uzun sürüp uğraştıracagi için farklı bir yol denedik ve admin panelini kaldırdık. Zaten excel formatında eğitim listemiz vardı. Her satırı bir ürün olarak var saymasını ve bu ürünleri Eğitimler sekmesinde listelemesini istedik. Seçildiğinde ise o programa göre sayfa oluşup WhatsApp yönlendirmesi olacaktı. Bu şekilde hem müşterilerle de bizzat görüşüp daha detaylı bilgi verip verimliliği artırıriz diye düşündük. Böyle ilerlediğimiz için de görsel yüklemesi pek mümkün olmadı maalesef. Ama o şekilde de zaten satış yaptığımız bir diğer web sitemiz var.
https://VipSertifika.com
Tekrardan teşekkürler değerli yorumunuz için. ♥️
Ellerinize sağlık ama bu alanlar daha modern olabilir sanki
Yorumunuz için teşekkür hocam bizde aynı fikirdeyiz. 😊