Hocam bölüm güzel bölümden mezun olunca çalışabileceğiniz şehirler kısıtlı ama bilginiz olsun üniversite konusunda da eğer ki maddi durumunuz el verişliyse Kapadokya Üniversitesinde okumanızı tavsiye ederim türkiyenin en iyi uçak bölümlerinden farklı bi lisans veriyorlar işe başlamadan önce pegasusla anlaşmaları var pegasusta staj imkanı sağlıyorlar
hocam merhaba bende bu yıl yazacağım daha açıklanmadı fakat geçen yıla göre sıralamam 190K geliyor ama bu sınava hem daha az katılımcı hem de daha zor olduğunu düşünerekten daha iyi sıralama gelir diye düşünüyorum. Kapadokyanın İstanbul yerleşkesini yazmayı düşünüyorum dediğiniz gibi anlaşmaları ve verdiği eğitimlerden dolayı tavsiye ediyor musunuz uçak teknolojisini ileride iş bulmakta çok sorun çeker miyim ya da bulduğumda maaşlar düşük olur mu ben yüksek maaş istiyorum
Selamlar, herkese iyi forumlar diliyorum.
Bildiğiniz üzere üniversite sınav sonuçları açıklandı. Aklımda 2 yıllık olarak Gazi Üniversitesi Uçak Teknolojisi bölümü var. Uçak Teknolojisi okunur mu? Okuyan, bilgisi olan yoruma yazabilir mi?
Hocam ne yaptınız yazdınız mı? Okuyorsanız nerede okuyorsunuz şuan Gaziye mi gittiniz