Bilgisayar başında çalıştığım için az hareket ediyordum, sonra bir gün ani bir kararla belediyenin fitness'ına kuzenlerle yazıldık çok uygun bir fiyattı.
1 ayın sonunda hep beraber salonu bıraktık ama ben sevdim bu işi ve araştırdım spor salonları pahalıydı bende muhtemelen zaman bulamazdım neyse
eve dambıl seti aldım. 8 aydır falan düzenli 2 günde bir sporumu evde yaparım. youtube'dan videolar izliyorum taktikler alıyorum.
bu iş bir disiplin işi yemeğinden düzenine kadar disiplin işi.
ben aynaya bakınca tamam diyorum güzel duruyor vücudum ama muhtemelen fıtness salonuna yada bir sahile gitsem hiç öyle dikkat çeken bir öne çıkma durumum olmaz.

spor salonu bu yüzden önemli ağırlık artırabilirsin farklı kas grupları üzerine çalışabilirsin. her alet farklı kas grubuna hitab ediyor yani evde spor yapmak zaman kaybı en azından salona göre.

ha benim şahsi bakış açım tamamen yemek mevzusunu çözmek üzerine kendi yemeğini yapan doğru düzgün beslenen herkes çok estetik kaslara sahip olabilir.

ama çok düşünme trendyola gir en ucuz dambıl setini al başla 1 ay sonra vücuduna bakıp sevmeye başlarsan devamı gelir