Arkadaşlar böyle reenkarnasyon gibi 2. Kalp gözü gibi şeylere 2 gün önceye kadar inanmayan biriydim ama insanın geçmişi ailemin anlattığı hikayeleri düşürken mesela şansıma bir reenkarnasyon yapan biri denk geldi bakmak istedi anlamam için ailem de durumu iyi olan biri ama anneannemin biri huyu vardır eskilerde hurdalar toplanırmış ve bu düzen hala devam ediyor anneanem sürekli olarak çöp kenarında bulduğu hurdaları biriktirir ve satar vs sürekli ev üst üste eşya doludur hep elden gelen vs vs gerçekten ama çok ama çok dolu annemin küçükken de sürekli başı ağrırmış yastığından domuz yağı çıkmış mesela ama hocaya o zamanlar gitiğinde seni ayırmak için yedirmişler ama sen çok inanmadığın için olmamış bu sefer koymuşlar vs demiş işte onlarda yakmak yerine atmış her neyse asıl olay kadın oturdu böyle düşünürken evinizde çok yüksek bir enerji var dedi eşyalar dedi üst üste o kadar dedi bu eşyaları dedi atmanız gerekiyor evinizde dedi muska var cevşen mi demek istedi bilmiyorum bunların dedi ömrü dolmuş akar suya atmanız gerekiyor dedi annemin sürekli karnı şişer mesela annenin sağlık sorunları var miğde olduğunu bildi sürekli yorgun ve halsiz olduğunu bildi çok başı ağrıyor hatta şuanda dedi ağrıyor ama bilemiyorum dedi bende şakasına aradım hiç belli etmedim anne nasılsın iyimisin vs çok yorgunum dedi belim ağrıyor dedi ben şok oldum gerçekten evde tütsü vs yakmami istedi

bu kadar eşyaya yeter mi bilmiyorum ama evimizde gerçekten bir huzursuzluk bir uğursuzluk olduğuna inanıyorum ve çok kararsızım gerçekten kimse evde durmak istemiyor annem özellikle sürekli bu kavga gürültü var ailem de aslında çok dindar dır ama sorun ne bilmiyorum eve bir hocamı getirsem diye düşünüyorum arkadaşlar gerçekten bir yol gösterir misiniz ne yapmayalım 🤷🤷🤷