Ben Turkiye genelinde hizmetten bir kac aydir 100 mbit paket kullaniyorum İzmir'de, sabit ip de aldim, saglayicisini degistirecek veya yeni abone olacaklara tavsiye ederim. 💯
Değerli yorumunuz ve desteğiniz için çok teşekkür ederiz! Memnuniyetinizi duymak bizi ayrıca sevindirdi, sunduğumuz hizmetlerin beklentinizi karşılaması bizim için çok önemli. Tavsiyeniz ve güveniniz için minnettarız. Her zaman yanınızdayız! 🙏
Fiyatlar gayet uygun, Taahhütsüz olduğu için denenebilir.
Yorumunuz için teşekkür ederiz! Uygun fiyatlarımız ve taahhütsüz yapımız sayesinde kullanıcıların bizi özgürce deneyimlemesini önemsiyoruz. Tabii ki bizler için en kıymetlisi; uzun vadeli memnuniyet sağlayarak sizleri
kalıcı bir Vivanet kullanıcısı olarak aramızda görmek. 😊
Her zaman kaliteli ve sürdürülebilir hizmet için buradayız!
Alt yapısı yeni hazırlanan 3-4 villa ev için yapabilir misiniz?
Merhaba, ilginiz için teşekkür ederiz!
Villalarınızda hizmet verebilmemiz, bölgenin bizim fiber altyapımızın bulunduğu mahalleler içinde olmasına bağlı. Şu anda aktif altyapımızın bulunduğu mahalleler şunlardır:
- İstanbul / Bağcılar Bağlar Mahallesi
- İstanbul / Bahçelievler Yenibosna Merkez Mahallesi
- İstanbul / Bahçelievler Kocasinan Mahallesi
Eğer bu mahalleler içinde yer alıyorsanız, bağlantı sağlayabiliriz. Lütfen konum bilgilerinizi özel mesajla bizimle paylaşın ya da
0850 471 80 80 numaramızdan bize ulaşarak detayları iletin. Ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.