Merhabalar,
Açıkçası bu konulara ilgi duyduğumdanmı bilmiyorum gayet hoşuma gitti video. Toplam bu içeriği üretmek için maliyetiniz ne oldu merak ediyorum açıkçası. Ve ne kadar sürdü.
Başarılar diliyorum.
Kullandığım promptlarıda yazayım: Chatgpt den aldım promptlar: "James Webb teleskobu ile alınan fotoğraflardan bir belgesel çekmek istiyorum bana 8 saniyelik promptlar yazarmısın, Video yaklaşık 15 dakika olacak. Her 8 saniye için yeni bir prompt istiyorum." ve bana sahne sahne yazdı.
Sonra bu video için bir anlatım istiyorum dedim: Bana videoda anlatılanları yazdı. Onları elevenlabsta seslendirdim.
Sonra Suno. com'un da bu video için uzay belgesellerindeki gibi müzikler yapmasını istiyorum bana 10-15 adet keyword üret, promt için kullanıcam dedim. Ve müzikleri üretti.
Ben hepimiz beyin fırtınası yapıp kazanalım istiyorum henüz bu yapay zeka işleri yeni çıkmışken.
Aslında yazmıştım 30 dk sürdü. Sadece google flow ultrayı paralı kullanıyorum şuan. (4500 tl. indirimde ve 12500 kredi vardı sanırım. Şuan 10 bin kredim kaldı.) Onuda deneme amaçlı aldım. Ama elevenlabs ta kendi sesimi kullanmam için ücretliye geçmem lazım, Sonra Suno da ücretli üyelik almam lazım. Eğer tutacağını bilsem alırım. Tek sıkıntım google flow'un 9:16 video yapmaması. Ayrıca Capcut da almak lazım sanırım bu işe prof atılmak için.. Bu arada google flow için bir kaç ay daha beklemek lazım sanırım. Tam anlayamıyor bazen promptları..
Buda diğer örnek yaptığım video. Biraz fikirlere ihtiyacım var aslında. Daha iyi şeyler üretebilmek için. Bu herkesin işine yarayabilir.
https://www.youtube.com/watch?v=oDxB9Un-LKM