Nutter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
fındık üreticisi olarak şu fındığı hangi zekayla yediklerini hala anlayamıyorum. (25 dönüm.)
Hocam fındık çifte kavrulmuş yenir, az kavrulmuş var onu az kavuruyorum malum tadı iğrenç, ben çifte severim işi bildiğim halde, az kavrulmuş (tek kavrulmuş fındık deriz) iğren
UzaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba

Kuruyemiş tedarikçisi kimden aliyordunuz. Ve yüzde kaç kar marjı var.
%30 genel marjı vardı en son geliş fiyatını görüyordum eskiden şimdi normal personel göremiyor, müdür bile görmüyor )
Tedarik olarak, kaliteye bakıyorlar hocam antep fıstığı mesela en son işten çıkmadan önce 100 adet antep fıstığı tartıyor kaç gram geliyorsa 2 kuyu açıp sayıp tartıyordum
Eğer mesela 100 tane 100 geam geliyorsa o mal küçüktür
30 tane 100 gram geliyorsa iridir gibi, en son 540 a alıp 850 ye satmıştı(antepten dükkana getirmişti 50 koli)

Kem4l adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çekirdekleri siz mi çitliyorsunuz kabuksuz satılanları
Hocam suriyeliler çitliyor 🤥

şaka şaka fabrikasyon küçük çekirdekleri satmayıp böyle kabuğunu çıkartıp satıyorlar
Çekirdek hali 20 tl etmez içini en son 75 veya 65 e mi ne satıyordu
hyPerdarKness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kuruyemiş fiyatları hep pahalı geliyor bana. mevcut ekonomiden bahsetmiyorum tabi eskiden de pahalıydı bence. bunun sebebi nedir? maliyetler mi, nakliyat mı yoksa az ürün mü var?
Evet pahallı çünkü %40 %30 kâr oranı katıyorlar
Personel elektirik masrafı diyerek devam ederler zaten herkes işine geldiği gibi konuşur

selimbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, En çok sattığınız çerez türü neydi ?
Ben tüm şubelerde çalıştım sayılır
Elit yerde en lüksü(4 karışık), fındık, antep
Ücra semt yer fıstığı çekirdek düşük karışık