Selam veriyorsun, yüzüne bile bakmıyor. Allahın selamını almamak ne demek? Sonra da Müslümanlıktan, dinden bahsediyorlar. İlk sınav selamda kardeşim, orada kaybediyoruz zaten
Bu lafları ben yazdım değil mi?
Ben kimseye zorla selam vermedim, kimsenin boğazına da yapışmadım. Gözlemimi ve hissettiğim toplumsal soğukluğu anlattım, sen gelip onlar yerine neden üzerine alındın sıkıntılısın galiba 😂 Madem dine bu kadar hakimsin, önce zanla hüküm vermeyin ayetini hatırla. İnsanları tanımadan, sırf varsayımla aşağılamak ne dine sığar ne insanlığa. Ayrıca ben Müslümanım diye bir yazı yazmadım deistim 👍 kimse senin kadar sinirlenmedi. Ama bir konuda haklısın: Ben kendi ahlakımdan mesulüm, sen de öyle. Seninki ortada.
Müslümanlığı geçtim Deistsen asıl sana ne? Nasıl bir zeytinyağısın hemen fırtladın deistim diye. Git şifanı bul, orada burada yarın bir gün birine laf dersin incitirler seni.