berkancay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haklısınız hocam. adamı tenzih etmiştim ama adam bunların kralıymış meğer moderatörün multi üyelik mesajından sonra kaybolmuş zaten burayı normal bir forum sanıyorlar. üyeliği siler geçerim diyorlar. oysa buradaki cevheri bilseler, photoshopla yaptığı banka hesaplarını gerçeğe dönüştürebilirler. ama ah şu ego..

bu arada banka hesabımda 367 milyon dolar var ama prensip gereği dokunmuyorum, bana bir kahve ısmarlayacak birini arıyorum karnım çok aç..
31 yaşındayım, bugüne kadar hiçbir zenginin; nasıl milyoner oldum diye paylaşım yaptığını görmedim. Çoğu zengin olduğunu belirtmiyor her ortamda bile. Hele böyle dijital bir ortamda. Ha; bir holding CEO'suyla röportaj yapılır, kişisel gelişim önerileri ve başarı hikayesi sorulur, ondan bahsetmiyorum. Yani bir ortama girip bu şekilde kendini sergileyen biri bariz yalan söylüyordur. Shop, multi üyelik konularından bağımsız olarak kimseyi de tenzih etmeden hayat deneyimimle söylüyorum bunu. Zengin olmuş adam zaten başarmıştır, çevresinden gördüğü takdir ona yeter. Ekstra böyle şeylere gerek duymaz. Aynı şekilde, hiçbir zengin; zengin olma taktiği satmaz ya da paylaşmaz, anlatmaz da.

2+2=4.