Temmuz'un 3. de Pk Başvurusu yapmıştım. 1 hafta sonra ret geldi. geçen perşembe itiraz videosu çektim. ona da ret geldi. Çocuk içerikleri üretiyoruz. Kendi yüzümüz sesimiz var. youtube ses kitaplığı kullanıyoruz herhangi bir telif yemedik. kızımla oyun oynuyoruz ya da gezdiğimiz yerleri çekiyoruz parktır hayvanat bahçesidir gibi. bakmak isteyene kanalın linkini de atarım. Neden Ret yiyoruz anlamadım.
İtiraz Videosunda sırayla değindiğim şeyler
*Studionun görüntüsü, kanalın adres urlsi
*Videolar hakkında bilgi
*Kullandığım programlar (capcut/kanva vs.)
*Telif konusundaki hassasiyetim(telif vs yemedik hiç)
*Kanalla Alakalı diğer hususlar
söyledim sana hocam,ruhsuz bunlar,insanların emeğini böyle saçma nedenler bulup çöpe atıyorlar
kaç ay uğraşmısın 50 tane video yapmışsın,ret ediyor nedenini bile söylemiyor,55555 bin tane politika uydurmuş bir tanesini isterse bahane ediyor
tam ruhsuz bunlar,özellikle Youtube Türkiye sorumluları,onay verirken şeyinden korkuyor,yabancılar film editi ,dizi editi maç editi ,magazin editi herşey yapabiliyor
ama bizim Youtube Türkiye sorumluları ağzınla kuş tutsan bi bahane bulup onay vermemeye çalışıyor,çünkü korkuyor,yazıklar olsun
Herşeye Rakip çıktıda şunlara bi adam akıllı rakip çıkmadı,
bu hafta kaç kişi yazdı kanalı ret olmuş,yazık değilmi insanların emeğine,senden çok ben sinirliyim,böyle saçma sistem olmaz,
4 binsaati falan kolay dolduğunu sanıyor lar,telif hakkı yok bişi yok,videoda sorun varsa reklam çıkarma,ne kapatıp duruyorsun,neyi ret ediyorsun .....erhnjfı3ufho8ıu4r
Elimde 150 kanala yakın var politika ihlali alan, malesef bende keyfi yaptıklarını düşünüyorum. Bu sektör google olarak tek el oldukça malesef bu sorunlar bitmez.
@temedha; hocam yazdıklarına tamamen katılıyorum.