Evet artık r10da eğitim ile alakalı hiçbir ticari konu açmayacağım. Sebebi ben saatlerce yabancı kaynaklardan araştırma yapıp Videolu Türkçe anlatım eğitimler hazırlıyorum ve ticari konu acıyorum emek karşılığı hali ile. Ama konuyu açar açmaz yüzsüz bazı kişiler hemen o konuyu araştırıp bulup bedava dağıtmaya başlıyorlar. Dagitsinlar önemli değil bende yeri geliyor bedava eğitimler veriyorum lakin hani 40 çıkmadı derler ya yüzsüzlük burada arkadaş konuyu açıyorum 10 dk sonra başlıyorlar hemen konu açmaya yahu bu kadar yüzsüzlüğünuzu belli etmeyin. Biraz saygı olur. Birde yaziyor youtubeda yabanci kaynaktan buldum turkceye cevirdim.burada satilan bir cok egitim youtubeda yabancilar sunuyor biliyoruz de biz emek verip video cekerek Türkçe anlatiyoruz. Ne gerek var hemen benim konu üstüne açıyorsun birgun sonra aç konunu bu kadar belli etme amacının beni sabotaj etmek oldugunu.bu arkadaşlar artık hiç bir konumu göremeyecek tek tek tespit edip engelledim. r10dan arkadaşlarda sagolsun hemen mesaj atıyorlar hocam sizin konudan konu açmışlar diye.
Bir konuyu reportladim r10da birsey yapmadı.
Bu yüzden artık ticari eğitim konuları açmıyorum. Herkese iyi forumlar.
Not : E Kazançlar kanalını tekrar kurup oradan ücretsiz paylaşacağım tüm eğitimleri hiç yoktansa oradan emeğimin karşılığını alırım.kanal kurulunca paylaşacağım yeni konular açarak.