Zeta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şahsi fikrim günümüzdeki haber siteleri tamamen google'da üst sıralarda çıkmak için başlıktan tut sayfalarca içerik saçma sapan cümleler kuruluyor, "geldi, geliyor, gelmek üzere vs.." ama içeriğine bakıyorsun bomboş aradığın hiçbir haber yok.
1 web sitesi olsa özet haber tarzında sadece gündemki veya belirlenen kategorilerdeki haberleri uzatmadan direk olayın özütünü veren, yer imlerime ekleyeceğim bir site olurdu. Şimdi bir olay duyduk diyelim, google'a yazıyoruz, olayı öğrenene kadar milyon gereksiz bilgi okuyoruz.
Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Haber sitesi bir yana, web sitesi açma olayını değerlendirmek lazım en başta. Yapay zeka ve sosyal medya dominasyonu, web sitelerini öldürmeye başladı.
DeLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gelir amaçlı düşünüyorsan sektör ölü hiç bulaşma masrafını çıkarmaz.
ahmetkucukonder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben hepsini yanıltıcı içerik olarak raporluyorum, keşke herkes bunu yapsa da bir şeyler değişse.
HaDeme adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
elimde bir kaçtane haber domaini var vallahi ofis için beklemedeyim ofis açacam iha ve DHA ile görüşüp abonelik alacam başlayacam ben
yunusozen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu yorum r10 da son bir kaç yılda gördüğüm en mantıklı yorum olabilir...

2 tane şahane domainim var hem de 2 harfli... ama her şey sosyal medyaya ve yz ye kayıyor, site işleri boş işler
tekirmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Elinizde popüler sosyal medya hesapları var ise siteye hit çekeceksiniz tamam ama sadece site açayım derseniz ölü yatırım olur hocam. Ya da iş adamısınızdır haber sitesinden para kazanmaktan ziyade kendi adınızı tanıtmak için bu işe girersiniz yine olabilir ama kazanç odaklı bir iş değil maalesef. Ben haber sitesinde editörlük yapıyorum gelen Google güncellemeleri yüzünden okunmaların azaldı baya ve 6 kişiyi işten çıkarmak zorunda kaldılar. Yapay zekâ ile birleştirebilirseniz de mantıklı olabilir
kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim
Elbette kar amacı güderek projeyi oluşturacağım
Ancak günümüzde sizlerinde söylediği gibi artık makale okuma, haber okuma gibi alışkanlıklarımız yok olmaya başladı. Sizlerinde dediği gibi muhtemelen kısa vade de yapılacak yatırımı pekte karşılaması mümkün değil gibi