Keşke uygulamanın ne ile ilgili olduğu hakkında bilgi yazsaydınız, eğer hızlıca satış yapmak istiyorsanız bir alıcının bunu merak edeceğini tahmin etmelisiniz. Çünkü şu devirde vakit çok kıymetli. Sırf uygulamanın ne ile ilgili olduğunu öğrenmek için size mesaj atmamız gerekiyor. Link için pm olabilir evet, fakat azıcık bilgi verin ki biz de ona göre iletişim sağlayalım.

Ayrıca uygulama ismi ciddi alıcılara verilir demişsiniz de, daha uygulamanın ne uygulaması olduğunu bilmeden nasıl ciddi alıcı olabilir ki bir insan?

İyi forumlar...

M_Aygun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uygulama adı :Ciddi alicilara pm ile verilir
Uygulama linki :GooglePlay
Yayınlanma zamanı : 2024
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Yok
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı :Yok
İndirilme/Değerlendirilme sayısı :1000 resimlerde evcut
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) :Yok
Günlük aktif kullanıcı sayısı :300 resimlerde mevcut
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler :Full acik kaynak
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler :Yok
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? :Ozel yapim Flutter ilr
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : Yok
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı :Yok
Geliştirici hesabı dahil mi? :Hayir Kendi Mailim oldugu icin vermiyorum
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) :Yok
Uygulama satış fiyatı :15000

Merhabalar 2024 de ozel flutter ile yaptirdigim hesaplama uygulamasini artik bu isler ile ugrasmayacagim icin satiyorum veya degerinde birseyler ile takas etmek istiyorum gorselleri vs hepsini aşagiya ekledim uygun fiyat yazdim diye dusunuyorum suan uygulamada reklam yok tum kullanicilar kendiliginden geliyor ben daha buyutum ondan sonra reklam koymayi hedefliyordum acik kaynak kodlari ile verilicektir istedigim fiyat 15.000₺ dir Degerinde takas olabilir