paymentintents altında payment_method_options card request_three_d_secure altından ayarlanabiliyor, default u automatic, any ve challange seçenekleri var. önceden never da vardı ama kalktı. eğer kartın bağlı bulunduğu banka vs 3d zorunlu kılıyorsa veya şirketiniz 3d yi zorunlu kılan ülkelerde ise her zaman 3d aktif olur. diğer durumlarda 3d doğrulama istemeyebilir. bir diğer 3d doğrualama istemyen durum, eğer kartı off session olarak ilk ödemede kayıt ederseniz sonradaki payment intent lerde request_three_d_secure any göndererek 3d olmadan ödeme alabilirsiniz. diğer bir yöntem ise. subscription oluşturup sonradan ara faturaları direkt çekebilirsiniz. yeni bir ödeme flow u daha çıktı son günlerde ama okumadım henüz.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam.
eğer kartı off session olarak ilk ödemede kayıt ederseniz sonradaki payment intent lerde request_three_d_secure any göndererek 3d olmadan ödeme alabilirsiniz.
Bu konuyu açıklayan döküman var mı acaba. Normalde ödemelerimi payment intent ile alıyorum zaten fakat bu kayıt gibi bir sistem yapmadım daha önce. Döküman veya kod örneği varsa çok mutlu olurum. Teşekkürler.