teyotey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yani tek sim ile 1 yıl rahatça kullanılıyor mu güncel kanuna göre? samsung z flip ve iphone arasında kaldım. z flip tarzı çok hoşuma gidiyor ufacık birşey ama gel gelelim inanılmaz zarar yazıyor satarken. yani herşeye yatırım gözüyle bakan insanlardan nefret ederdim ama artık bende o şekilde bakıyorum. ağız tadıyla ne ürün alabiliyoruz ne alabiliyoruz
Samsung cihazlar android oldukları için piyasada çok fazla rakip markası var. Örneğin xiaomi, oppo, huawei vs. Fakat iphone cihazlar ios oldukları için piyasada rakipleri yok. Çünkü yazılımları sadece apple lisanslı olduğu için başka hiçbir marka kullanamıyor. Bu nedenle iphone telefonlar samsunglara göre çok daha pahalı fiyatlarla satılabiliyorlar.
Size tavsiyem illa KVK alacağım diyorsanız sarı sitede 1 aylık vs. cihazlar uygun fiyatlara satılıyor. Detaylı kontrol ve fatura vs. inceleme sonrası tercih edebilirsiniz. Ama ben yine de sıfır yd cihaz almanız taraftarıyım. 50ye aldığınız yd cihazı dolar yükselirse aldığınızdan daha pahalıya bile satabilirsiniz. YD cihazlar için piyasayı dolar belirliyor.