Selamlar
Uzun yıllardır işletmem için e-ticaret sitesi kullanmaktayım. Çok fazla platform denedim en son ismi lazım değil biri ile çalışıyorum ama gerek firmaların sorumsuzluğu yüksek fiyat talepleri, sunucu kesintiler vs derken el mahkum bağlıyım.
Opencart artık geçiş yaparak kendi kontrolümde olmasını istiyorum. Tek sorun opencart için toplu ürün yükleme için exel olayı yok, eklenti satan var ama iş görmüyor.
Bu yüzden açık kaynaklı e-ticaret yazılımlarını tercih etmedim. Firmaların fiyatlarını gerçekten çok pahalı buluyorum. İhtiyaçım olan tek şey BirFatura kullanıcısı olan entegrasyonun olması ve toplu ürün yüklemek.
Normalde Pazaryerleri hepsiburada vs hepsini kullanıyorum ama entegrasyon istemiyorum gerek yok. Yine Opencart kullanmayı tercih edebilirim sağlam ücretli Tema önerisi yapacak olursa daha önce kullanmış sorunu olmayan olabilir, ürün yüklemeyi yaparız artık tek tek.
Fikirlere açığım.
Ek not: Hali hazırda tanınan bir firma ile yıllık 12 bin TL çalışabiliyorum. Sadece 1 sorumsuz hareketlerinden dolayı değiştirmek istiyorum yoksa yıllardır memnun olduğum bir altypıydı.