WatchSelman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kendi açınızdan telefona sürekli bakamadığınızdan size wp den yazılmasını istemişsiniz. Peki bunun sadece sizle bittiğinimi düşünüyorsunuz. sizin gibi düşünen 100 kişiye wp den yazıp derdimi anlatmamda benim için zaman kaybı. Umarım belirtebilmişimdir.

Hocam ortalama fiyat aralıkların belirtirsiniz. 3-5k arası olarak. Aldığımız hizmete önceki konularda 5k fiyat verende oldu 80k fiyat verende benim konuma göremi bu fiyat aralığı çıktı sizce?

Konunun gerekli olup olmadığını sizmi belirliyorsunuz? konuda pm istediysem bunu uygun gören müşteriler iletişime geçsin. Her konuya otomatik gidip wp den iletişime geçin yazmayı bırakın artık
Dediğim gibi bana dönmeye zahmet etmiyorsa gereksiz fiyat toplama peşindedir. Zaten ticaret bu anlaşamazsak çalışılmaz. Başlangıçta daha uyuşmuyorsak çalışmayız daha iyi. Sırf ben yazmadım diye çalışmak istemeyene de saygı duyarım. Bu sizi de beni de haksız kılmaz. iyi çalışmalar dilerim hocam.

not : https://www.r10.net/instagram-hesap-...atiliktir.html

Size ait bu konuda tek tek herkese no verip yazmanızı istemişsiniz. Sizden pm isteyen kişilere pm atmak yerine neden bu yolu seçtiniz?