Hocam kendi açınızdan telefona sürekli bakamadığınızdan size wp den yazılmasını istemişsiniz. Peki bunun sadece sizle bittiğinimi düşünüyorsunuz. sizin gibi düşünen 100 kişiye wp den yazıp derdimi anlatmamda benim için zaman kaybı. Umarım belirtebilmişimdir.
Hocam ortalama fiyat aralıkların belirtirsiniz. 3-5k arası olarak. Aldığımız hizmete önceki konularda 5k fiyat verende oldu 80k fiyat verende benim konuma göremi bu fiyat aralığı çıktı sizce?
Konunun gerekli olup olmadığını sizmi belirliyorsunuz? konuda pm istediysem bunu uygun gören müşteriler iletişime geçsin. Her konuya otomatik gidip wp den iletişime geçin yazmayı bırakın artık
Hocam herkesin fiyat belirlemesi farklı adam 10 senedir işin içindedir size 10 yıl + 1 gün olarak fiyat verir diğer yeni girmiştir 2 yıl + 1 hafta olarak fiyat verir bu 3-5 k arası olurken diğeri 10 yıl + 1gün olarak verir o da 80k verir bilemem kimin ne kadar para verdiğini ve kimsenin ne kadar verdiği de beni ilgilendirmiyor ben siteyi incelerim güncel bir yazılım ise ona göre uygun veriririm eski bir yazılımsa uğraşmak daha zorlu ise ona göre fazla fiyat çıkarırım. Bana göre fiyat belirlemesi size göre veya başka arkadaşların anlayışına göre farklı olabilir. Sizde haklısınız tabi ki sürekli farklı insanlarla wpden mesajlaşmak yerine biri ile anlaşmak istiyorsunuz ancak detaylı bilgi şu anlamda istiyorum işte php 8 ile yazıldı laravel kullanıldı belki front için de vue veya react gibi şeylerle yazıldı ne ile yazıldı ne kadar tecrübem var ona göre bunlar değişir neyse daha bir çok şekilde anlatabilirim ama siz buna zaten anlayışlı bakmadığınızı görüyorum o yüzden size iyi günler dilerim.