AOK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizlere katılmıyorum.
Telefon her dakika elimizde aktif ama her dk foruma bakamıyoruz.
Bazen yazılan mesaja 12 saat sonra döneiliyoruz forum üzerinden. Bizlerde hızlı iletişim için wpden yazarsanız detayları hızlıca görüşüp ona göre fiyat ve yol haritası belirleyebiliriz. Sonuçta bazı hizmetler kişiye özel. 1 kilo domates satmıyoruz.

bana göre niyeti ciddi olan ulaşır ve onun gerçekten alıcı olduğuna bir nebze olsa ikna olabilirim. Aksi hale buradan yazıp boş boş mesajını beklemek istemem. Umarım doğru bir dille ifade edebilmişimdir. İyi çalışmalar dilerim hocam.
Hocam kendi açınızdan telefona sürekli bakamadığınızdan size wp den yazılmasını istemişsiniz. Peki bunun sadece sizle bittiğinimi düşünüyorsunuz. sizin gibi düşünen 100 kişiye wp den yazıp derdimi anlatmamda benim için zaman kaybı. Umarım belirtebilmişimdir.

Miniyazilimci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten sorun sizin tam olarak yazdığınız şeyi anlayamamızdan kaynaklanıyor whatsapp üzerinden iletişime geçin neyin ne olduğunu detaylı yazın ki bizde ona göre fiyat verelim.

Yazmışsınız : "PHP sitemize sepet kısmında +xx tutarında isteğe bağlı bir hizmet sunmak istiyorum. " hiç bir şey anlamadım açıkçası ayrıca php laravel mi spagetti php mi ne bu bi baklım ne olduğuna bi görelim.

Hemen koşarak da buraya konu açmışsınız gerekli mi bilmiyorum diğer arkadaşlara yorumu bırakıyorum.
Hocam ortalama fiyat aralıkların belirtirsiniz. 3-5k arası olarak. Aldığımız hizmete önceki konularda 5k fiyat verende oldu 80k fiyat verende benim konuma göremi bu fiyat aralığı çıktı sizce?

volkanyyilmaz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlatmak istediğiniz net bir şekilde anlaşılmış olsa zaten fiyat teklifi iletilir.
+xx diye yazıyorsunuz ama ortada net, anlaşılmış birşey yok.
Herşeyi net bir şekilde yazsanız fiyat teklifi iletirdik maliyet hesabı yapıp.

Sizinle ne fantezimiz olacak ? Ayrıca biz de belki WhatsApp üzerinden çalışma yapıyoruz, belki mesaj kutumuz dolu.
WhatsApp üzerinden iletişime geçebilirsiniz demek, whatsapp üzerinden iletişime geç demek değil, bir öneri cümlesi

Geçmek istemiyorsanız geçmeyin, gereksiz konularla forumu da meşgul etmeyin bence hocam
Konunun gerekli olup olmadığını sizmi belirliyorsunuz? konuda pm istediysem bunu uygun gören müşteriler iletişime geçsin. Her konuya otomatik gidip wp den iletişime geçin yazmayı bırakın artık