https://www.instagram.com/reel/DMH6baEvf4k/

Güncellemeler:

22.07.2025:

Dün aile hekimine gittim dikişlerim alındı. Bu gün animal control tarafından köpeğin karantinası bitti ve uyutuldu.
Aile hekimim 2 haftalık bir rapor yazdı ve sigorta experti benden çalışamadığım günlerin dökümanını istedi ( Ödeme yapılacak)
Ayrıca aile hekimi psikoloğa tedavi için yönlendirdi.
Ek olarak hem çalıştığım doordash firması hem de köpeğin ısırdığı evin sahibi ayrıca sigorta şirketi avukat ile mahkemeye verildi.

14.07.2025:

Animal Control ile görüşmeler sağladım. Hayvanın geçmişi araştırıldı ve polis raporlarına ayrıca hastane raporlarına ulaşıldı. Köpeğin cinsi German shorthaired pointers miş. Beni isiran köpeği malesef uyutucaklar. Şuan durum bu şekilde.

13.07.2025:

Hastanenin bana yazdığı ilaçları almaya gittim. İlaçların bana özel olarak üretildiği yani vucuduma zarar vermeyecek şekilde yeniden revize edilerek taze bir şekilde üretilmiş gttim ve 3 farklı ilaç için sadece 5 dolar ödedim. zaten kalan kısmı sigortam sağlıyor.

Hastane aslında dün yollamış rapor ama ben bu gün gördüm kayıt olmamama rağmen mailime yapılan işlemle ilgili detaylı rapor gönderilmiş ve tek tek yapılan tüm işlemler yazılmış almam gereken ilaçlar ve ilaçları alacağım eczane bilgileride iletilmiş çok ilginç.

Avukat ile görüşme sağladım sıradan bir parmak ısırığı için 56 bin dolar aldıklarını söyledi ve benim yaramın ciddi olduğunu dövmemin bozulduğunu ve kalıcı iz olduğu için 160 bin dolar aralığında bir tazminat alabilceğimi ön gördü.
Chat gbptnin söyledikleri şu şekilde:

Selam dostlarım bugun rutin olarak paket dağıtımlarımı yaparken. Kötü bir durum yaşadım. Bir köpek tarafından saldırıya uğradım. Size yaşadığım bu olayla ilgili şuana kadar olan tüm detayları paylaşıyorum çayınızı kahvenizi alın.

Normal şartlarda evinde köpek olan kişilerin mutlaka dikkat köpek var yazısı asılı olur ve kapalı kapıları olur. Bunların hiç biri olmadığı için ve köpek havlaması duymadığım için rahat bir şekilde paketimi bıraktım tam foto çekmeye çalışırken bir adet köpek gelip havladı fakat ısırma eğilimi yoktu dolayısı ile uzaklaşmadım. 1 ya da 2 saniye geçmeden 2. köpek geldiği gibi kolumu ısırması bir oldu.

Hemen bağırıp yardım istedim fakat 1 dk sonra ev sahibi geldi köpeklerini geri çekti. Bu süreçte hemen polisi arayıp gelmesini sağladım. Raporumu verip evin sigorta poliçe numarası, köpeklerin aşı karnesi vb. bilgileri ve polis dava numrasını aldım. Hemen ambulans geldi ve bana ön bir tıbbi mudahale yaptıktan sonra hastaneye 1 dk bile kaybetmeden ulaştım.

Hastaneye giriş dahil olmak üzere ayağa bile kaldırmadan beni direk acilden içeri alıp sedyeye indirdiler. Aslında durumum o kadar ciddi değildi yani en azından yürüyebilirdim ama buna bile izin vermediler. Hemen kayıt işlemlerimi yattığım yerde hızlıca yaptılar.
5 dk içinde 3 farklı doktor gelip tetkikler yaptı sorular sordu acı derecemi sorguladılar.

Daha sonra belli aralıklarla önce bir ilaç sonra tetenoz iğnesi ve en son olarak 2 dikiş attılar. 4 gün iş görmezlik raporu aldım. Ayrıca 2 3 günlük tekrar kontrol randevuları verildi ve bu işlemler için 1 dolar bile para ödemedim. En önemlisi türk olmam ve ingilizce konuşmayı bilmemem onlar için en ufak bir sorun bile değildi. Sabırlı bir şekilde çeviri kullanarak iletişim kurduk ve bu işlemlerin hepsinde tüm personeller güler yüzlüydü.

Sonuç 3 saatlik kontroller ardından taburcu edildim şuan yargı süreci için önce iş yaptığım şirketin sigortasına başvuruda bulundum. Pazartesi tüm delillerimle birlikte avukata gidip maddi ve manevi tazminat davası açmak hem ev sahibine hem de çalıştığım dağıtım şirketine süreçle ilgili gelişmeleri bu post altında aktarırım. Şimdilik durum bu şekilde. Sormak istediğiniz sorular varsa bana sorabilirsiniz.

Amerika'da köpek saldırıları son derece önemli ve yetkililer bu duruma özellikle çok dikkat ediyor.

Üzüldüğüm en kötü şey dövmem bozuldu resmen bir parça etim gitti O en sevdiğim dövmemdi.

Resimler: