Mezuniyet törenlerinde pankart işine karşıyım, bu ne bir ifade özgürlüğü ne bir başka şeydir.
Ayrıca olayı İslam düşmanlığına çekilmesi de ayrı bir olay
sınıfın toplu resim çekiminde bütün sınıfın önünde herkesin düşüncesi olmayabilecek veya mezuniyet ile alakalı olmayan bir pankart açılmasına insanlar hayatlarında tek yaşayacakları mezuniyet töreninde tepki gösterebilirler.
olay bir bireysel pankart açıp ooo biz bu pankartı açtırmayız değil sınıfı temsil eden bir pankarta dönüşmesi ve diğer öğrencilerin ne alaka demesidir.
(ki fotoğrafta da görürsünüz tüm sınıfın önünde açılan bir pankarttır bu)
lütfen İslam düşmanlığına çekmeyelim bu konuyu
yapılan yanlıştır bence.
Ha bu arada
"Laik, Türk Dil Kurumu sözlüğünde bulunan tanıma göre, Din işlerini devlet işlerine karıştırmayan, devlet işlerini dinden ayrı tutan (kişi veya kurum). "
şimdi pankartı indirdiler diyen arkadaşlarımıza soruyorum,
bu arkadaşlar namaz üzerine bir pankart açtılar peki açsınlar güzel ben de hemen yanlarına başka bir pankart açtım namaz yetmez ben orucumu tam tuttum şöyle vitir kıldım böyle teravi kıldım onlar yapmadı vb yazsam pankart açsam
bu iki taraf da işverenin karşısına veya devlet merciine çıksalar ve tercih yapacak olanlar bu fotoğraflardaki üstünlüğe göre tercih yapsalar
(veya yapmak zorunda olsalar) (ki bu pankartta yazanları da gerçekten uyguladıklarını bilmiyoruz)sizce doğru olur mu?