Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak mesela işte; Birisi bunu bilemez bende bilmiyorum şahsen bu olaylar vs. dolandırıcılık gibi dedin ya hani bunu ben bilmiyorum mesela başımdan geçmedi ya da o olayları görmedim mesela ben genel de forum içerisinde aklıma takılan konuları, soruları zaten "Sorum Var" kategorisine açıyorum ya da bazen geyik yapacağım zaman "MaxiGeyik" kategorisi altında takılıyorum ama bu konuda bi' oryantasyon olayı anlattığın için sana teşekkür ederim @Lawliet; dediğini anladım hocam yani sorun yok. Ama benim demek istediğim eyvallah gerçekten teşekkür ediyorum önerin için iyi ki varsın. Demek istediğim şu; Forumda aktiflik o kadar ince bel kemiği gibi ki yani bir aktiflik oluyor ya da insanlar pasiflik duruma düşüyor. Ee tabi herkes 7/24 ömrünü buraya harcayacak diye bi' kaide yok. Yani ben şunu demek istedim; Mesela şimdi konu limit olayı gelirse çoğu kişi foruma girmek bile istemez şahsen bu benim görüşüm. Örneğin günlük limit olarak 10 adet konu yanıt 25 adet diyelim zaten özel mesaj atarken kutumuz doluyor ve WhatsApp üzerinden iletişim hâlinde kalmak durumunda kalıyoruz. Belki kiminin durumu yok ya da üyelik almak istemiyor ya da alacak parası yok bilmem anlatabildim mi? Zaten mesaj kutusu olayı sıkıntılı bari konu olayına el atılmasın bence. Yani burası R10 Yönetime kalmış bi' şey AR-GE ekibi tarafından öngörülür sunulur bi' şey diyemem ama gerçekten saçma olur ve böyle bir şey yapacaklarını da sanmıyorum.
dostum kımse sana aklına takılanı sorma demıyor ama 2 hafta bekleyip 1 saatte 15 tane soru gelmesı aklına komık degılmı sence ayrıca burada tıcarı harici cok konu acanda yok zaten actıgın konunun altından tıcaretını gerceklestıreblırsın sınır koysalarda cok degısen bırsey olmaz forumun %98 kıtlesı tıcarı amaclı takılıyor zaten :d benım konuyu acarken kastetmedık ıstedıgım aynı anda bambaska 20 tane baslık acman