Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim bazen görevim gereği adaleti ve düzeni sağlayabilmek adına sert olmak zorundayım fakat benim hayatımda en sevdiğim şey beni yakinen tanıyan herkes çok iyi bilir elimin uzanabildiği konularda yardımcı olmayı çok severim.
Önemli ve hassas konulara denk geldiğim zaman elimde yardımcı olabilecek bir imkan varsa görmezden gelmek benim karakterimin dışında bir durum.
Keşke yardım bekleyen herkese dokunabilsek. Hayat gerçekten çok kısa önemli olan giderken ardında neler bıraktığın..
Umarım her zaman mutlu olurlar.
Rica ederim ne demek. Size minnet duymayı kendime borç bilirim.
Yıllar yıllar önce bana da bir konuda destek olmuştunuz belki hatırlarsınız belki hatırlamazsınız fakat o zaman yaptığınız jest beni çok motive etmişti.
Yakın zaman da yine bir konuda rica da bulunmuştum ona da izin vermiştiniz bunlar hoş şeyler.
- Yorumlarımı okuyan arkadaşlar yalakalık gibi düşünmesin lütfen. Şahsen bana bundan 4 5 yıl önce çok güzel bir jestte bulunmuştu kendisi. Ve o zamanlar bana çok iyi gelmişti. Övgülerimin sebebi samimiyetinden şüphe duymamam ve belirttiğim gibi bana da dokunmasıdır.