Lawliet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz durulmanı öneririm, daha 1 aylık bile değilsin. Böyle hareketler biraz dikkat çeker ve negatif intiba yaratır, sonuçta burası genel forum ya da sosyal medya değil. İlgili olduğun konular üzerinde daha bilgilendirici mesajlar yazmak ve sosyal takılma kısmını da daha nitelikli şekillerde gerçekleştirmek emin ol senin için çok daha faydalı olur. Bu; ticaretlerinde insanların mesajlarını arattıkları zaman, sana bakış açıları açısından da belirleyici olur çünkü.
Yorum için teşekkürler hocam ama forumda yeni ya da eski üye ayrımı yapmak sence bir biraz nebze olsa tuhaf değil mi? Forum üzerinde böyle bir ayrımcılık ne zamana kadar var oldu @kuyuto; Ayrıca ciddiye almadım başta dediğini ama şu an senin yaptığın tartışmaya teşvik oluşturmaya yönelik farkında değilsin sanırım? Forum üzerinde 10 yıllık üye olunca sana bana bize bir ayrıcalık mı tanınıyor ne alaka? MaxiGeyik harici gereksiz konu oluşturduğumu düşünmüyorum hocam ki zaten MaxiGeyik apayrı troll bir kategori? @kuyuto; bitirmeden neden bu kadar agresif olduğunu da sormak isterim.