Değerli r10 ailesi Allah'ın izniyle Dünya evine girmeme çok az kaldı. Konya'da olan kıymetli arkadaşlarım, güzel bir gelin arabasına (kiralama) ve eğer Konya da olan arkadaşlarım varsa kalabalık bir konvoya ihtiyacım var. Ailevi nedenlerden dolayı pek kimim kimsem yoktur. Sizinle paylaşmak istedim bu özel günümü, eğer Konya'da bana dostluk edecek kimse varsa bir mesaj atmanız yeterli. Tarih 26 temmuz
Saygılarımla
Hepinize hayırlı günler diliyorum.
Güncelleme:
Değerli
@Coşkun Çetin; abim ve değerli r10 ailem işten yeni geldim mesajlarınızı şimdi gördüm. Öncelikle Coşkun abi reklam desteği verdiğin için çok mutlu oldum çok teşekkür ederim. R10 ailem ve büyüklerim bana gerçekten aile olarak yardımlarınızı gösterdiğinz için size çok minnettarım. Allah hepinizden razı olsun. Benim davetiyem daha basılmadı ama gelecek olan büyüklerime forum arkadaşlarıma numaramı verdim. Davetiyem geldiği gibi buradan veya whatsapptan size göndereceğim. Beni yanlız bırakmadığınız için hepinize çok minnettarım.
İyi ki varsınız.
Not :
Bir hatamdan dolayı özür dilerim. Kına nisan şeklinde bayanlar arasinda yapılacak erkek tarafımız da bahçede yer alacak. düğün yazdığım için özür dilerim sanırım konunun heyecanı ile açılışında hata yaptim. Affınıza sığınırım Saygılarımla..