Pos cihazı bozuk sadece nakit kabul edebiliyoruz
Bana gelişi zaten şu kadar : D
Ortağımla görüşüp dönüş yapayım
abi valla kar etmiyoz ondan komisyon alıyoruz (anında belediyeye şikayet ediyorum(
Garantisi biziz.
A kalite üründür
Bu biraz yalan değil sanki hocam
Ben de yok
Burada kurulu düzenimiz var yoksa bir dakka durmam gelirim memlekete
Yalanım varsa şu nimete kör bakayım
Garantisi biziz - meali bu ürüne birşey olursa sana sattığımı hatırlamam demek.
A kalite üründür - meali piyasadaki en yan sanayi replika taklit üründür
- Abi vallaha cekyattan halının üstüne dustu ( cihaz 2 ye bükük vaziyette)
- Abi evde Bebek var alt tarafını ağzına sokmuş ( Denize Düşürmüş )
- Aldım senden inşaatta prize taktım telefonu bozdu senin suçun ( inşaat elektriğine takmış 380 v )
- Yemin ederim sabah kalktım ekran çalışmıyordu ( ekran değişiminden 1 gün sonra ( Tuvalete Düşmüş ) )
- Abi Telefonu senden aldım hiç kullanmadim zaten çekmeceye koydum duruyordu 2 hafta sonra lazım oldu açayım dedim açılmıyor ( Saklamak için alıyor bu arkadaslar teli sanırım kolleksiyoncu kendileri ) ( genelde sıvı temas yada ekran kirik oluyor son arama yaptığı yada aldığı zaman ya 1 saat önce ya 1 gün önce oluyor )
Bu cakalliklar, hak yeme, kul hakkına girme cabalari başka ülkelerde oluyormudur bilmiyorum. Zannetmiyorum da.
Bana göre klasik Türk yalanları benim sektöründe.
Bana gelişi bu kadar ama sen tanidiksin sana şu kadar (100 liralik ürünü 350ye sattı whdbsjdjdj)
😄 Hocam bu normal sanki hani tanidiksin destek olman lazım. Eş dosttan kazanmicazda kimden kazanacaz diyormuş gibi düşün. 😄
Ben de tanıdıktan almam o zaman
Yapma hocam öyle bişey. Ne diyor Cuma hutbesinde hoca ''Allah eşe dosta akrabaya yardım etmeyi emrediyor.'' bu sebeple bile almalısın bence 😄😄
50 TL ye 50 milyon kazanın!
Yorumlar harika çok beğendim hahah..
Yeni konumuz buyrun;
https://www.r10.net/sorum-var/450106...cunuz-var.html