bursasporr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam zaten son dönemlerde sıkıntılıydı papara nasıl güvenip işlem yaptınız hayret valla.
Hocam hesabım askıya bile alınmamıştı niye güvenmeyelim kayyum atanmış sonuç olarak

OdeKullan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bugün bana yurtdışına artık para gönderebilirsin bildirisi geldi acaba bi kaç bin euro yükle de çökelim tuzağı mı
))

CrawlArmy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Papara ya operasyon yapıldıktan sonra para bulunduranın ,işlem yapanın aklına şaşarım.
Hocam her yere operasyon yapılabilir mi? Yapılabilir o zaman evde tutalım

Sercan52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Türkiyenin her yerinde yerel tv ve radyolarından tutun internet haber sitelerinden tüm forumlara kadar papara kayyum atandı hesaplar kapandı gibi şeyler yazılıp edildi. Nasıl güvenip o kadar para yatırdınız ki? Hesabınız açılır elbet sorun olmaz ama sizi de bekletir. Ben paparaya başta güvenmiştim sonra olumsuz şeyler duyunca daha para bile yatırmamıştım.
Kayyum atanmış olması daha iyi sonuç olarak yaptığım işlemelerde sorun yok ki. Hesabım önemli değil de iadeyi alsam yeterli

Sercan52 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bizim Türk milletinin huyu macera aramak. Ben 5 tl bile yatırmam artık. Hesabı silerim de kendim silinirse daha sıkıntı olur diye silmedim bile. 2 yıldır öyle önemli para da yüklemedim, yatırtmadımda.
bende kendim silmedim silmek lazımmış

Orucajans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
sağol hocam

ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benimki de kapandı işlem yapmayın kullanmayın bizim de kaldı bir 15k benim yaptığım işlem sadece sitedeki üyelere ödemelerini atmakti. Bı 30-40 kişiye 50-150 arası ödeme attım hesap gitti ve bankaya yaparız iadeyi diyorlar ben banka kullanamıyorum. Bilgilendirme olsun Bankası olmayan kesinlikle kullanmasın.
İade aldınız mı peki sonuç olarak?