emilysupplier adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ana işim var. ikinci işim trading. Asıl işimde 1 kazanıyorsam cryptoda 10 kazanıyorum fakat "sadece" tradinge yönelmek yada focuslanmak kötü sonuçlanır. Hep bir ana işiniz olmalı.
O yüzden 500 katınıda kazansam her zaman kafamda ikinci iş olarak devam edecek. Kriptoda stres ve baskı kaybettirir. Tüm hayatınızı buna bağlarsanız o baskının sonu iyi bitmez maalesef.

Kazanmak konusunda da sakin kalan nerede ne yapması gerektiğini bilen , Birden çok kasa birden çok strateji kullanıp riski minimize eden. Tek günde 50 bin dolar değil. Ay sonunda karda çıkmayı hedefleyenler elbet kazanır.
iyi forumlar.
trendkripto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu işin paradoksunu anlatayım. %80i psikoloji olan bi işte başarılı olman için geçim derdin olmaması lazım. Geçim sağlamak için bu işe sarılırsan baskı altında pek bir şey yapamazsın. Kripto şahsen benim hayatımı değiştirdi ama ilk yıllarımda sabah işe kalkıp 10 saat mesaiden sonra grafik başına otursaydım yapamazdım. Kısacası bu iş geçim sağlamak isteyenlerin değil, geçimini sağlayabilen ama sermaye yapmak isteyenlerin işi
Şuan kirada bir evim var. Kirası 8000 TL küçük bir şehirde.
Bu yılda altcoinlere boğa geleceğini düşünüyorum.
En az 300bin dolar kazanırım. Bir ev daha alıp kiraya veririm. Toplam kira gelirim 23 25 bin olacak.
Ev geçindirme psikolojim olmayacak inşallah. Bu baskı altında olmayacağım.

Trade mesleği dünyanın en iyi mesleğidir.
Bir bilgisayar bir internet ile dünyanın her yerinde çalışabiliyorsun. Aylık Adsense gibi para bekleme durumu da yok. Hesap banlanmasi, kanal bananması, izlenim düşmesi, hit düşmesi gibi gibi hiç bir sorun yok.
İnşallah bu sürecin sonunda hem kira gelirim olacak. Geçinme derdim olmayacak. Hemde elin emrinde işinde çalışma ihtiyacım kalmayacak.
Bakalim Allah herkese herşeyin en iyisini nasip etsin.