Güzel temennileriniz için çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olur inşallah.
Bugün sanayiden aldım aracı, 20-30 masrafı göze alarak satın almıştım 29.000 TL tuttu yapılan masraf.
Turbo revizyon, periyodik detaylı bakım, ön 2 fren diski değişimi, ön 2 amortisör değişimi yapıldı, bir de genel bir temizlik ufak tefek keçe kablo ıvır zıvır değişimleri vardı.
Usta bi ufak öptü gibi hissettim ama neyse o meşhur garantisi benim kardeşim lafını duyduk
hayırlı olsun hocam görüntüsünü beğendim
Hayırlı uğurlu olsun hocam kazasız belasız.
Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin inşallah 🤗
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin iyi günlerde kullanın
Hayırlı olsun inşallah.
Darısı bana 🙈
Hayırlı olsun kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela nasip etmesin amin
Merhabalar ,
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah.
C3 un donanımlısı bence güzel tercih motoru normal c3 ten daha güçlü cam tavanı çok güzel içi geniştir.
İyi araba almışsın hayırlı olsun kazasız sürüşler
Eskidendi hocam o doğru sözler

bende nasipse fd6 almayı düşünüyorum
Hayırlı olsun Allah Kaza bela vermesin
Güze.l temennileriniz için çok teşekkür ederim.
Arabanız çok tatlıymış hocam. İlklerin heyecanıda hep başka olur, kazasız belasız binin inşallah.
Hayırlı olsun kazasız belasız hocam
Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.Umarim daha iyileri de nasip olur.
Hayırlı Olsun hocam, Allah kaza bela vermesin İnşAllah
Çok şirin duruyor hocam tepe tepe kullanın
Hayırlı olsun.
Rabbim kaza bela vermesin, hayırlı olsun.
Hayrlı olsun, güle güle kullanın.
Hayırlı olsun hocam kazasız belasız inşallah
Hayırlı olsun hocam. Yıl olarak biraz eski model olduğu için bakımlarını aksatma sakın. Tanıdık bilindik iyi bir ustan varsa sadece ve sadece ona götür. rabbim kaza bela vermesin. Güle güle binin inşallah
Evet zaten araca baktık direk ustaya götürdük adam bi tur attı geldi teşhisleri koydu şuan sanayide, genel bakımı yapılıyor, fren diskler değişiyor, turboyu da elden geçirecekler.
Bende hanıma bu paralara araba alsam mı diye düşünmedim değil
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler...
Yeğenime araba alacağım. Küçük, hb kasa, bu fiyatlarda bakıyordum. Aklımda bulunsun. Umarım kazasız, arızasız binersiniz
Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin
Hayırlı olsun , Allah kaza bela vermesin
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin hocam. Güzel günlerde kullanın
Hayırlı uğurlu olsun.. Araç dediğiniz gibi bakımları yerindeyse sorun yok eski araç sonuç olarak turbo masrafı biraz sizleri yorabilir ama bu paralara bu özelliklerde araba almak zor citroen eski kasa araçları donanım dolu o paralara cam tavanlı araba almak zaten hayal o bile bir artı herşeyi geçtim.. o paralara fiat palio var punto var ağır hasarlı.. Hiçbir özelliği olmayan sadece ekonomik olduğu için tercih edilen araçlar.. Citroen yol tutuşu inanılmaz bir araba gerçekten çok sağlam bir yol tutuşu var. Evet eski model biraz masraf illa ki açacak sıfır araba gibi olmayacak ama nazik ve sakin kullanımlarda çok yormayacağını düşünürüm herşeyden öte konfor konfor konfor.. Bu rakama mantıklı olacak araçlardan hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin.
Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız belasız kullanmak dileğiyle.
Hayırlı olsun.
o paralara alınabilecek en mantıklı arabayı seçmişsiniz hocam hayırlı olsun kazasız belasız
Allah kazasi belasiz kullanmayi nasip etsin
hayırlı olsun kazasız belasiz insallah
ah o ilkler. hayırlı olsun hocam
Hayırlı olsun güle güle kullanın.