Teşekkürler geri dönüşler için 40 binlik olmadık , trde en karlı iş hidra dönmek mi şuan ve hangi swde oynanır? Birde 50 cilent açabileceğim oto farm yapabileceğim bir sistem var mı?
En karlı demeyelim de tamamen vaktine ve sıkılmamana bağlı olarak solo yapılabilecek en iyi farm hidra farmı bana göre. Hidrayı dakikası geldikçe ne kadar çok dönebilirsen o kadar getirisi olur sandığı kırmadan önce full nesne eşyalarını giyip öyle kırarsan genelde 3 ün altına düşmez attığı sandık. Solo hidra yapan ninjamı bir kaç ay önce 120 bin küsüre sattım fakat ben çok rahat dönüyordum yani ucunda değil de baya canı varken kesebiliyordum. Tahminimce şu an ki piyasada solo bıcakçı ile yaparsan 80 küsür maliyeti olur gibime geliyor ama okçu ile yaparsan muhtemelen strli item yerine buzlu item kullanacağın için daha uyguna gelebilir. 40 küsür bütçeyle jotun vb diğer bosslar da güzel getiri sağlayabilir ancak hidraya göre çok daha yorucu olur solo yapman için yan karakterler gerekecek ve onlarında giriş görevlerini yapman gerekecek gibi. Meley de mantıklı hatta güzel getirisi olur o da çok fazla hesap istiyor tabi.