Sorudata adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğer ki hayvanın aşısı yoksa ( sokak hayvanı ise) bu iş riske girmez. Geberirsiniz benden söylemesi.

Hele bir de derin çizdiyse yani kan falan çıktıysa hiç durmayın.
McCoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birşey olacağını sanmıyorum ama olursa direk ölüyorsun sıkıntı orada ortası yok
akilicaslan3 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Git ol geri dönüşü yok çünkü
Tatoglubilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kediden şüphelenmiyorsan olmanıza gerek yok ancak şüphen varsa olmasın. 2.5 yaşında oğlum 1 ay önce kedi tırmaladığı için aşı oldurdum. 4 Doz aşı oldu , yaptırmanı tavsiye ederim
sacilannurlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doku kaybı varsa, kanama varsa bu işin şakası olmaz. Arkadaşın birisi geberir gidersiniz demiş ama o kadar kolay değil. Havlaya havlaya uzun sürede ölürsünüz hocam.
Allah korusun. Doktora gözükün gerek yoksa yapmazlar zaten. Kanama varsa kesin yaptırın ama.
rhnkrl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir şey olmaz. beni tırmalayan, ısıran sokak kedilerinin haddi hesabı yok. belli süre sevdirir sonra birden ya tırmalar ya ısırır 😁
NightHost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
işi riske atmaya gerek yok tedbir önemlidir.
tunatun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce araştırmıştım kedi tarafından kuduz olma verileri inekler tarafından kuduz olma oranıyla aynı yada daha düşüktü yani bu konuda içiniz rahat olsun ama yinede doktora görünün
adwerd0z1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benide 2 hafta öncemi ne sokak kedisi tırmaladı, gittim çiziği bol bol suyla yıkadım, sabun vb döktüm çiziğe sonra limonlu kolanya vb döktüm biraz yandı geçti sonra.
İstiyorsan bi git acile baktır
Hastaneyi aradım hemen gelin beklemeyin dedi , en yakın hastane 50 km uzaklıkta gidiyorum şuan