Yeni Sistemi Yayımladımyeni konudan bakabilirsiniz ve hemen üye olup kullanmaya başlayabilirsiniz.

https://www.r10.net/yapay-zeka/44995...-128640-a.html

barancan450x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emeğinize sağlık. Başarılar dilerim.
Enes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun hocam nasıl böyle bir sistem yaptınız helal olsun , denemek isterim
dinozor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Botu eski halinde ilk kullananlardanım sanırsam, güncelleşmiş halini test ettim
1000 kelimeyi doldurmak adına aynı şeylerin farklı söyleniş şekliyle ikinci alt satıya yazıyor bu durumda seo ve özgünlük açısından biraz sıkıntı oluşturuyor benim için
ben şahsen eski versiyonunu daha sağlıklı bulanlardanım
o yüzden ikinci alt satırı eklemiyorum yazılarıma
daha fazla özellik açısından H2 Alt başlıklarını dikkat çekici hale getirebilir.
Ayrıca Sıkça sorulan sorular bölümündeki Sorular H3 olarak olabilir
Ayrıca konu için 1 Kapak resmi üretse süper olur

Ücretsiz verilen bir hizmet için ayrıca yine teşekkür ediyorum
Başarılarının devamını diliyorum ayrıca hizmetin devamı için destek veren Cenuta firmasınada teşekkürler
Canmemis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım şuanda Gemini ücretsiz API hizmeti ile yazılıyor makaleler. Deepseek te eklenirse buna çok güzel olabilir. İsteyen istediği yapay zeka arasında seçim yapmış olur.
LAZ5461 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstat eline sağlık güzel çalışıyor. Ancak üzerine gelince focus olayını kaldırsan güzel olur. Sonuçta ürün kartı değil sohbet chat ekranı gibi olduğu için sürekli üzerine gelince focuslanması göz yyoruyor. Ayrıca yazdığı metin alanı ufak olduğu için okumasuda zor. biraz daha güncelleme yapabilirsin. Teşekkürler.
moncen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site ulaşılamıyor kapandı mı 🤔
rizikos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne diyelim helal olsun. Çok teşekkür ederim. Şimdi bir deneme yaptım ve çok beğendim. Çok başarılı bir makale oluşturdum.
izzet_baku adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başka dil destekliyormu örnek Azerbaycan
rhnkrl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler bekliyoruz , ücretsiz olarak devam etmesi ümidiyle . yeni güncelleme gelince kullanacağım