Hocam şimdi ben yarın sabah bismillah diyip web site hazırlıklarına başlayıp sitem bittikten sonra ekleyebilirmiyim yani 🤔 ama baksanıza youtube kısmını bozmuşum sanırım ve site eklesem bile ikisi bir biriyle çakışmazmı hocam wallahi bu hesabı çok kullanmak istiyorum yeni hesap alamam ki ve bazı abiler hesabın çöp vs dediler 4 bin tl teklif ettiler eski haline getirmek için kabul etmedim ve yeni bir adet al dediler param yenisine yetmez ve zaten hazırda bu var dedim. Çooook çook saolun hocam o zaman bu hesabı kullanma vakti. 🙏 ALLAH razı olsun sizden 🙏🙏🙏🙏🙏
Hocam yt al satçıları direk bu hesap gitti düzelmez düzeltme fiyatı 4 bin tl istediler hatta indirimle 3k ya indirdi vs kalsın dedim yeni bir hesap satmak istedi bu sefer onu da almadım dedim en son bu hesabı r10 a atiyim ne gerekliyse değerli hocalar söyler çooook teşekkür ederim hocam.
Hocam youtube ödeme bilgileri doğrulanmış kendi ödeme bilgilerimi ekledim daha önce sahibi yt adsense kısmından 1 defa ödeme almıştı 🙏 lakin site adsense kısmı için ödeme bilgileri doğrulanması için ne yapmam gerekiyor orayı anlamadım.
Benim yapmak istediğim hocam bir adet web sitesi yapıp onaya göndermek bu hesap için uygun mu kullanabilirmiyim çünkü domain ve host alcam maksat masrafa girmiyim eğer uygun diilse 🙏 vaktinizi ayırıp yanıtladığınız için teşekkür ederim değerli hocam 🙏
Hesabın tekrar ödeme profili doğrulama istemesi aktif kullanılmadığı için. 5 ay reklam gösterimi olmayan her hesap bu şekilde tekrar doğrulama ister. Yeni site/kanal/uygulama ekleyince de tekrar açılır. Hesap çöp oldu diye bişey yok.
Ödeme bilgileri kısmına daha önce başka hesapta kullanılmış bi bilgi girmediysen sorun yaşamadan onaylatırsın. Site eklediğinde maksimum 3-4 gün içinde "Ödeme profili doğrulandı" şeklinde yeşil tik olur. İllaki onay alacak bi site olmasına gerek yok. Herhangi bir siteyi onaya gönderip deneyebilirsin, ödeme profili sorunsuz onaylanırsa da sonra host domain alıp kendi siteni ekleyebilirsin.
Hali hazırda siten yoksa gün içinde imzamdaki numaradan yaz, ayarlayalım bi site deneyelim.