Hocam uzun zaman önce alıp köşede unuttuğum bir adsense görsel ekledim aşağıya.
Bu hesabı forumdan almıştım köşede unuttum ve birkaç ay önce bir baktım pasif e dönmüş ve sonra aktif etmek isterken bir youtube kanalı ekleyeyim dedim lakin onay vermedi. Şimdi yani bu adsense halen pasif mi? Yani çöp mü oldu birkaç abi senin adsense aktif olması zor vs isim vermiyim youtube al satçılardan danışmıştım adsense hesabım bu gibisinden aşağıdaki görselleri attım onlara ve bu hesap kurtarılamaz ve aktif olmaz yeni bir adet sana satalım dediler bende almak istemiyorum dedim hali hazırda bu hesabım var bana pk açık temiz bir kanalınızı bağlayın adsense panel arayüzü anasayfa aktif olsun eski görünümüne gelsin ücret neyse veriyim dedim yapmadılar.
Yeni adsense alcak gücüm yok işsizim şuan çalışmıyorum. Bu nedenle bu hesabı da çok kullanmak istiyorum ama emin olun web sitesi yapmak istiyorum ama beni bu hesaptan soğuttular.
Ve bu adsense yt adsense sanirim dimi ama web kısmı da var ve site onay almış 1 adet eski sahibi eklemişti vs domain ekli değil.
Kısaca youtube kanalı bağlayıp aktif etmeden bu hesabı kullanamıycakmıyım?
Site yapıp eklemek istiyorum ama hesaptan soğuttular 2023 tarihli hesap iş görür mü sizce ? Ve ne yapmalıyım. LÜTFEN YORUM ATIN WALLAHİ BİLGİLENMEM GEREKİYOR YA BU HESAP ÇÖP MÜ DEĞİL Mİ BEYNİM YANMIŞ İLK KEZ BAŞIMA BÖYLE BİR DURUM GELDİ. ESKİDEN ARAYÜZÜ BAKİYE VS ŞEKLİNDE AKTİFTİ.
Hesap bu ; daha önce youtube adsense kısmından 1 defa ödeme almıştı. Orda banka bilgilerim onaylı. Site adsense kısmı ise bakiye vs yok 0 tl ödeme bilgileri kısmı yeşil olması için site onayı gerek dimi ve bakiye birikimi ? Yine beynim yandı ya lütfen desteğiniz gerekli herkes bişi diyor. 🙏