R10 platformunda uzun süredir güvenilir bir hosting firması arayışı içerisindeydim. Benim için en öncelikli kriterler; hız, performans ve güvenlikti.
Bir web sitesini barındıran firma, kullanıcıyı ayrıca Cloudflare gibi üçüncü taraf güvenlik çözümleriyle uğraştırmamalı. Hosting kavramı, bu tür hizmetleri doğrudan sunabilen bir yapıda olmalıdır.
Sunucu tarafında Layer 7 WAF (Web Uygulama Güvenlik Duvarı) gibi gelişmiş güvenlik sistemlerinin standart olarak sunulması gerekir. Eğer bir site lisanslı ve yazılımları orijinal ise, hizmet sağlayıcısının da aynı ciddiyetle, üst düzey güvenlik önlemleri sunması gerektiğine inanıyorum.
Bu noktada, R10 içerisindeki birçok moderatör ve firma yetkilisinin tavsiyesiyle Mitade firmasıyla tanıştım. Gerçekten de söylenenleri hak eden bir hizmet kalitesiyle karşılaştım.
@Mitade; Ömer Bey'e ayrıca teşekkür ederim; sürecin başından itibaren her konuda yardımcı oldu. Güvenlik tarafında sunulan WAF ve diğer koruma sistemleri, paketle birlikte standart olarak geliyor ekstra ücret yok. Olması gereken neyse o anlayışıyla hareket ettiklerini görmek gerçekten memnuniyet verici.
Umarım bu kaliteli hizmet anlayışı istikrarlı bir şekilde devam eder.
Merhaba Berk Bey,
Gerçekten böyle bir yorumu okumak bizi çok mutlu etti. Emek verip deneyiminizi bu kadar açık ve samimi şekilde paylaştığınız için teşekkür ederim.
Mitade markasıyla 6 yıldır bu işi severek yapıyoruz. En başından beri amacımız sadece barındırma hizmeti sunmak değil, güven veren, sorunsuz ve destek anlamında her zaman ulaşılabilir bir yapı kurmaktı. Hosting dediğimiz şeyin hız, güvenlik ve şeffaflıkla birlikte anlam kazandığına inanıyoruz.
WAF tarafında ise şunu net olarak söylemek isterim; Hiçbir zaman %100 koruma gibi bir iddiada bulunmuyoruz, çünkü bunun mümkün olmadığını biliyoruz. Ama bu bizim elimizden gelenin en iyisini yapmamıza engel değil. Gerek Layer 7 seviyesi güvenlik önlemleri, gerekse sistem tarafındaki çeşitli koruma katmanlarıyla müşterilerimizi olabildiğince risksiz bir yapıda barındırmaya çalışıyoruz.
Süreç boyunca size destek olabildiysem, ne mutlu bana.
Bu yorumunuz sadece bizim değil, bizi tanımayan birçok kişinin de karar sürecine ışık tutacaktır.
Tekrar teşekkür ederim, her zaman buradayız. 🙏