R10 platformunda uzun süredir güvenilir bir hosting firması arayışı içerisindeydim. Benim için en öncelikli kriterler; hız, performans ve güvenlikti.

Bir web sitesini barındıran firma, kullanıcıyı ayrıca Cloudflare gibi üçüncü taraf güvenlik çözümleriyle uğraştırmamalı. Hosting kavramı, bu tür hizmetleri doğrudan sunabilen bir yapıda olmalıdır.

Sunucu tarafında Layer 7 WAF (Web Uygulama Güvenlik Duvarı) gibi gelişmiş güvenlik sistemlerinin standart olarak sunulması gerekir. Eğer bir site lisanslı ve yazılımları orijinal ise, hizmet sağlayıcısının da aynı ciddiyetle, üst düzey güvenlik önlemleri sunması gerektiğine inanıyorum.

Bu noktada, R10 içerisindeki birçok moderatör ve firma yetkilisinin tavsiyesiyle Mitade firmasıyla tanıştım. Gerçekten de söylenenleri hak eden bir hizmet kalitesiyle karşılaştım.

@Mitade; Ömer Bey'e ayrıca teşekkür ederim; sürecin başından itibaren her konuda yardımcı oldu. Güvenlik tarafında sunulan WAF ve diğer koruma sistemleri, paketle birlikte standart olarak geliyor — ekstra ücret yok. “Olması gereken neyse o” anlayışıyla hareket ettiklerini görmek gerçekten memnuniyet verici.

Umarım bu kaliteli hizmet anlayışı istikrarlı bir şekilde devam eder.