BU ZAMANA KADAR gerçek anlamda 1 editör buldum ve kendisiyle çalışmaktayım fakat makale sayısı o kadar fazla olacak ki yeri geldiğinde ikinci editörle çalışmak istiyorum. Detaylar aşağıdaki gibidir.
* Tarafıma dönüşlerin R10.NET ÜZERİNDEN DEĞİL 05309187377 NUMARALI WHATSAPP ÜZERİNDEN HAFTANIN HER GÜNÜ 7/24 DÖNÜLMESİ GEREKMEKTEDİR.
* DÜZENSİZ GÖNDERİMLER EVET HER WORD SAYFASI GÖNDERİMİNDE AŞAĞIDAKİ ÖZELLİKLERİN OLMADIĞINI TESPİT ETTİM. LÜTFEN AŞAĞIDAKİ DETAYLARI OKUMADAN WHATSAPTAN DÖNÜŞ YAPMAYIN.
* Başvuru deneyiminin en az 5 yıl olması gerekmektedir.
* Lütfen makaleyi herkes yazabilir fakat ben aşağıdaki kriterlere göre istiyorum.
* Makalelerin tarafınızca intihal raporu ve yapay zeka programlarınca tarandıktan sonra tarafıma gönderilmesi gerekmektedir.
* Makaleler SEO uyumlu yazılacaktır.
* Başvuran editörün R10.net ticaret yaşı ve olumsuz yorumlarının bulunmaması gerekmektedir.
* Her bir makalede anahtar kelime kullanım oranı %1,5 olacaktır. Her bir makale ortalama 1600 kelime olacaktır. Yani anahtar kelime sayısı %1,5 oranında 24 tane olacaktır. Bunu 3'e böldüğümüzde 8 tanesi asıl kelime, diğer 8'i yarıya bölünürse 4'i en çok arama hacmi olan eş anlamlı ve diğer 4'ü de en çok arama hacmi olan eş anlamlı diğer kelimeler, kalan 8 tane anahtar kelime ise eş anlamlı birbirinden farklı kelimeler olacaktır.
* Makaleler blog sayfasına yerleştirildiğinde yeşil ışık yanıp, puanının en az %90'a gelmesi şeklinde makale yazılacaktır.
* Anahtar kelimeler ilk paragrafın hemen altında %70'i en çok kullanılan ve eş anlamlı en çok kullanılan kelimeler, %30'u ise birbirinden bağımsız olan eş anlamlı kelimeler olacaktır.
* Anahtar kelimeler yani 24 tanesi de koyu renkli yazılacaktır.
* Maddelendirme ve tablolandırma kullanılacaktır.
* Paragraf sayısı istisnai durumlar dışında en fazla 2,5 satır olacaktır.
* Makale başlıkları mümkün olduğunda 50 karakteri geçmeyecektir.
* Makaleler tarafıma KESİNLİKLE PDF DEĞİL, WORD SAYFASINDA, H1, H2, H3 başlıkları atanmış şekilde, iki yana yasla, paragraf arası eşit şekilde gelecektir.
* Makalede aynı konulara tekrardan değinilmeyecektir.