Yine yapay zeka ile oluşturduğum bir scripti paylaşmak istedim, normalde domaini aldım ve projelendirecektim ancak vazgeçtim.
Script SMM panel üzerinden Apı çekerek sipariş oluşturuyor ve kullanıcılar ücretsiz olarak gönderim yapabiliyor. Ücretsiz sunmanın mantığı ne derseniz kısa link sistemi ekleyebilirsiniz veya site belli bir hite ulaştıktan sonra smm panel reklamları alabilirsiniz veya kendi panelinizin reklamını yapabilirsiniz.
Admin panel üzerinden maksimum, minimum gönderim adeti ayarlayabilirsiniz ayrıca kullanıcı bir siparişi verdikten sonra diğer sipariş için ne kadar bekleyecek bunu da ayarlayabilirsiniz.
Not: Limitlendirmeyi çok fazla test edemedim tek bir cihazım olduğu için bu yüzden ilk başta düşük bakiyeli api kullanmanızda fayda var, bu konuda sorumluluk tamamen size ait.,
İndirme linki: TIKLA
İncludes/db.php dosyasından sql bağlantısı yapıp kullanabilirsiniz. Admin panel kullanıcı adı ve şifresiz "admin" şeklinde. Değiştirmek isterseniz https://bcrypt-generator.com/ sitesinden şifrelenmiş şekilde yeni şifrenizi alıp veritabanından değiştirebilirsiniz.