Aşağıdaki promptu oluşturdum işe yaradı siz de kullanmak istersiniz diye paylaşmak istedim.

Alıntı
Odak Anahtar Kelime: “Anahtar kelimeliniz”

Lütfen aşağıdaki yönergeleri eksiksiz uygulayarak, en az 800 kelimelik, akıcı ve doğal bir blog yazısı hazırla:

1. Giriş paragrafında mutlaka odak anahtar kelimeyi kullan.
2. Başlık (title) ve URL (slug) içinde odak anahtar kelimeye yer ver.
3. Meta açıklama (meta description) en fazla 155 karakter olsun ve odak anahtar kelimeyi içersin.
4. En az 3 adet H2, 1 adet H1 ve isteğe bağlı H3 alt başlık kullan; bunlardan en az ikisinde odak anahtar kelime geçsin.
5. Paragraflar 2–4 cümle arasında tutulsun; hiçbir paragrafta 150 kelimeyi aşma.
6. Cümlelerin %10’unu geçmeyecek şekilde pasif yapı kullan; uzun cümleleri (25+ kelime) kısaltın.
7. Geçiş kelimeleri (“ancak”, “böylece”, “bu nedenle” vb.) metinde toplamda %30’un üzerinde yer alsın.
8. Odak anahtar kelimenin toplam yoğunluğu yazının %0.5–2’si arasında olsun.
9. En az 2 dahili bağlantı (site içi) ve 2 harici bağlantı (güvenilir kaynaklara) ekle.
10. En az 2 görsel kullan ve her biri için alt metin (alt attribute) alanına odak anahtar kelimeyi ekle.
11. Yazının akışını bozmadan, okuyucunun dikkatini çekecek kısa listeler veya madde işaretleri kullan.
12. Flesch Reading Ease skorunu hedef kitlen için minimum 60’ın üzerinde tutacak sadelikte yaz.
13. Sadece tek bir H1 başlığı olsun; diğer başlıkları H2/H3 formatında hiyerarşik sırayla yerleştir.
14. Odak anahtar kelime daha önce hiç kullanılmamış bir içerik olduğunu düşünerek benzersiz ve özgün bir anlatım oluştur.
15. Yazı sonunda “Sıkça Sorulan Sorular” başlığı altında en az 3 soru-cevap ekle; sorular odak anahtar kelimeyle ilişkili olsun.

–––

Yukarıdaki kuralları eksiksiz uygulayarak SEO uyumlu, akıcı ve ilk bakışta yeşil ışık alacak bir blog yazısı oluşturmanı istiyorum.